Teknik İnsanlar Forumu
09 Eylül 2010, 13:34:14 *
Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
E-posta adresinize aktivasyon iletisi gelmediyse lütfen buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Bütün forumlarımıza tek bir kullanıcı hesabıyla erişebilirsiniz.
yapiforum.net / insaatforum.net / teknikinsanlar.com

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Manisa İnşaat Mühendisleri Odası bunu gerçekten söyledi mi?  (Okunma Sayısı 1649 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
izmirsat
internetdenizi
Forum Kahramanı

Rep Puanı: 1623
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 4856

Teşekkür
-Edilmiş: 0
-Alınan: 17

Üyelik Bilgileri Site
« : 28 Şubat 2007, 13:15:49 »

Bu kez Manisa'da bir bina boşaltıldı
Manisa İnşaat Mühendisleri Odası bunu gerçekten söyledi mi?
28/02/2007
http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=214236&tarih=28/02/2007
DHA - MANİSA - Binadan sesler gelmesi üzerine Manisa Mimar Sinan Bulvarı üzerindeki Ceylan Apartmanı sakinleri önceki gece saat 23.00 sıralarında belediye ve polise başvurdu. İtfaiye ekipleri ve sivil savunma uzmanlarının yaptığı inceleme sonunda tedbiren apartmanın boşaltılmasına karar verildi. Manisa Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Çoban, "İnceleme ekibi oluşturup detaylı rapor düzenleyeceğiz" dedi. Apartman yöneticisi Mehmet Kaya'ysa, "Daha önce belediyeye başvurduk. İnşaat Mühendisleri Odası'na gidin' yanıtını verdiler. Mühendisler Odası'ndan da 'En az 300 YTL yatırırsanız size bir ekip tahsis ederiz' yanıtı aldık" diye konuştu.
***YORUMUM***[/color]
Manisa İnşaat Mühendisleri Odası'nın, yapılan bu başvuru karşısında verdiği belirtilen cevabın gerçeği yansıtmadığını ümit etmek istiyorum. En azından kamu kurumu niteliğindeki bu kurum bir ön inceleme heyeti göndermeliydi ve durumun ciddiyetine göre apartman yöneticilerini bilgilendirmeliydi. Eğer gerekecekse beton kalitesi ve donatı tesbiti ya da bilirkişilik için yaklaşık maliyetin ne olacağı konusunda apartman sakinlerini bilgilendirmeliydi diye düşünüyorum...
@izmirsat

internetdenizi
http://internetdenizi.blogspot.com/
Hayat bir film
Herkes kendi filminde yönetmen olup başrol oynuyor, başkalarının filmlerinde ise figüranlık yapıyor...
@ izmirsat
Teknik İnsanlar Forumu
« : 28 Şubat 2007, 13:15:49 »

FORCEMASTER
Co-Admin
Forum Kahramanı

Rep Puanı: 2051
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 37

Teşekkür
-Edilmiş: 9
-Alınan: 166

Try not. Do or do not.There is no try

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2007, 14:30:30 »

Bu zamana kadar odalarımız her şeyi para alarak yaptıklarından bu olay olmuşsa hiç şaşırmam.Tabiki odadan bir açıklama yapılmadan kesin hüküm vermekte yanlış olacaktır.

Try not. Do or do not.There is no try
Teknik İnsanlar Forumu
« Yanıtla #1 : 28 Şubat 2007, 14:30:30 »

Emretasar
Yeni Üye
*

Rep Puanı: 1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üye No: 324

Teşekkür
-Edilmiş: 3
-Alınan: 4

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2007, 21:06:11 »

III. Ahmet rüşveti legal hale getirdiğinden beri kültürümüzün bir parçası olan insanların hakkını yememe para karşılığı görevi kötüye kullanmama gibi kavramlar nerdeyse ütopik bir hale geldi günümüzde malesef.
böyle bir haber gerçekmidir değilmdir bilmiyorum ama olsada hiç şaşırmazdım. zaten yapı denetim şirketlerinin hali malüm kamu ihale kanunundaki boşluklar sağolsun. bu ülkede çok ve temiz çalışanlar hakettiği yerlere gelemiyorlarda.

kahverengi hap.. içinde sarmısakta var hem
Teknik İnsanlar Forumu
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2007, 21:06:11 »

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL Kullanıyor PHP Kullanıyor Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC | Sitemap XHTML 1.0 Uyumlu! CSS Uyumlu!
Bu Sayfa 0.075 Saniyede 26 Sorgu ile Oluşturuldu